כניסה
למנויות
צרו קשר

המוקפץ של רותי

המוקפץ של רותי 

רכיבים:

בצל ירוק
שמן סומסום פטריות
נבטים
עלי תרד
טופו טבעי

אופן הכנה:

מקפיצים יחד במחבת:

בצל ירוק + שמן סומסום 

להוסיף : פטריות ,נבטים , עלי תרד , וטופו טבעי.

פשוט מאוד להכנה ומעולה כמנה בפני עצמה או כתוספת (רותי ממליצה להוסיף למרק קישוא)

איך נתייחס:

לטופו כמובן נתייחס כחלבון, הערכים משתנים מאוד בין הסוגים השונים ולכן מומלץ לבדוק את הערכים של הסוג שקניתם. 

אני אישית ממליצה בחום על טופו קדיתא, רק קחו בחשבון - אחרי שאוכלים אותו לא מוכנים לאכול את השאר...

(ניתן להשרות את הטופו בסויה לפני ההכנה)

מוסיפים ליד פחמימה ונהנים מארוחה טעימה ומקדמת.

 
להאמין. לפעול. להגשים.