המוקפץ של רותי
המוקפץ של רותי
רכיבים:
בצל ירוק
שמן סומסום פטריות
נבטים
עלי תרד
טופו טבעי
אופן הכנה:
מקפיצים יחד במחבת:
בצל ירוק + שמן סומסום
להוסיף : פטריות ,נבטים , עלי תרד , וטופו טבעי.
פשוט מאוד להכנה ומעולה כמנה בפני עצמה או כתוספת (רותי ממליצה להוסיף למרק קישוא)
איך נתייחס:
לטופו כמובן נתייחס כחלבון, הערכים משתנים מאוד בין הסוגים השונים ולכן מומלץ לבדוק את הערכים של הסוג שקניתם.
אני אישית ממליצה בחום על טופו קדיתא, רק קחו בחשבון - אחרי שאוכלים אותו לא מוכנים לאכול את השאר...
(ניתן להשרות את הטופו בסויה לפני ההכנה)
מוסיפים ליד פחמימה ונהנים מארוחה טעימה ומקדמת.
